808
Tamro Eesti OÜ
Võtmekliendihaldur
Tamro Eesti OÜ
Tamro Eesti OÜ

Võtmekliendihaldur

Tamro Eesti OÜ

You can find average salaries for this postition at palgad.ee.

Location

    Estonia

Time of work

  • Full-time

Languages

  •  Estonian
  •  Russian
Contact person
Maret Lõbu
Tamro Baltics on suurim Balti riikide ravimite hulgi- ja jaemüügi ettevõte. Tamro Baltics kuulub rahvusvahelisse PHOENIX groupi, kes tegeleb 27 Euroopa riigis ravimite turustamisega.

Pakume apteekide ja haiglate varustamiseks ravimite ja muude toodetega terviklikke hulgimüügiteenuseid. Lisaks pakume kogu tarneahela haldamise võimalust, mis hõlmab muuhulgas ka ladustamist, transporti ja arvete koostamist. Ravimite kõrval pakume mitmekesist valikut tervise- ja heaolutooteid, näiteks toidulisandeid ja nahahooldustooteid.

MEIE MISSIOON
Me aitame inimestel olla tervemad ja elada paremat elu. Meie missioon on pakkuda pidevalt ja kvaliteetselt ravimeid, tervisetooteid ja teenuseid, et inimesed saaksid elada täisväärtuslikumat elu. Me teeme seda pühendunult ja vastutustundega. Me väärtustame võrdselt oma kliente, partnereid, meeskonnakaaslasi ja osanikke.

MEIE VISIOON
Meie visioon on olla Baltikumi parim integreeritud tervishoiuteenuste osutaja. Meie ambitsioon on kasvatada oma äri ja saada vaieldamatuks turuliidriks. Kasutades kogu Balti organisatsiooni parimaid ideid ja ressursse, pakume igale kliendile ja partnerile sobivaimaid tooteid ning teenuseid. Meie tugevuseks on usaldusväärsus ja keskendumine kvaliteedile. Oleme uuendusmeelsed ning uudishimulikud ümbritseva ja tuleviku suhtes.

Meie viis väärtust on meie tegevuste ja otsuste keskmeks:

Me oleme usaldusväärsed: oleme pädevad ja meie peale saab kindel olla. Teeme seda, mida lubasime, asjatundlikul moel.
Me tunneme oma kliente: me hoiame oma välis- ja siseklientidega tihedat kontakti, et mõista nende vajadusi täna ja homme. Me teeme otsuseid, tuginedes oma klientide vajadustele.
Me teeme koostööd: me usume, et meeskonnatöö on ainus viis parimate tulemuste saavutamiseks.
Me oleme uuendusmeelsed: me oleme avatud mõtlemisega ja uudishimulikud, innustame uusi ideid. Julgeme neid kasutada uute võimaluste avastamiseks.
Me areneme pidevalt: me arendame pidevalt oma äri ja töövõtteid. Me väärtustame lihtsust kui üht võimalikku viisi töötada targemalt.

Company websitehttp://www.tamrobaltics.com

Similar job ads:

Key account manager / Kliendilhaldur
Genba Pharma
Tallinn

Deadline: 06.06.2024
Category Manager (Non-Food)
Rimi Eesti Food AS
Jüri

Deadline: 29.05.2024
Kategooriajuht
Bauhof Group AS
Tallinn

Deadline: 26.05.2024