499
Tegevusjuhendaja
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Tapa Kodusse

Tööandja nimi

AS HOOLEKANDETEENUSED

Tööülesanded

Koostöös kolleegidega: lood sõbraliku ja turvalise keskkonna; toetad elanikke erinevates igapäevategevustes (nt toiduvalmistamine, koristamine jne); korraldad huvitegevusi, -ringe ja töösarnaseid tegevusi; aitad hügieenitoimingutes, vajadusel teed hooldustoiminguid; hoiad korras tööd puudutava dokumentatsiooni; suhtled elanike lähedastega; saadad meie elanikke väljaspool kodu (linnas, arstivisiidile, ekskursioonile jne).

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik

Muud nõuded

Oled inimesena empaatiline, kannatliku iseloomuga, õpihimuline ning teistega arvestav ja toetatav meeskonnaliige. Valmisolek läbida enne tööle asumist tegevusjuhendajate sissejuhatav 40-tunnine e-koolitus.

Omalt poolt pakume

Tööd töögraafiku alusel, E-P; vahetused 8-20 ja 20-8; töötasu alates 1200 eurot kuus; väljaõpet ning täiendkoolitusi; toetavat töökeskkonda; 5 päeva lisapuhkust; meie tiimis on au sees abivalmidus, teistega arvestamine ja toetuse pakkumine, sõbralikkus, kaastundlikkus, rõõmsameelsus.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 17.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • muu
BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 1200

Asukoht

    Tapa, Lääne-Virumaa, Eesti
    Lääne-Viru maakond, Tapa vald, Tapa linn, Loode tn

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Sandra Tänavots
+37258846794
AS Hoolekandeteenused on riigile kuuluv äriühing. Meie teenusüksustes üle Eesti elab ligi 1800 psüühilise erivajadusega inimest. Meil töötab ligi 900 töötajat, kellest suurem osa on tegevusjuhendajad. Meie eesmärk on toetada erivajadusega inimesi, et nad saaksid elada võimalikult sisukat ja aktiivset igapäevaelu. Selleks loome oma elanikele füüsilise elukeskkonna ning toetame igapäevatoimingutes ja erinevates töö-, hobi- jm tegevustes. Tööandjana oleme uuenduslik ja vastutustundlik. Töötame paindlikult ja tulemustele orienteeritult pidades silmas oma klientide vajadusi. Kutsume Sindki liituma meie suure ja sõbraliku tiimiga. Meie juures saad end teostada igapäevatöös või osaledes erinevates arendusprojektides. Kui oled otsimas, oma esimest töökohta, naased peale lapsehoolduspuhkust tagasi tööturule või soovid muuta oma tööelu ja ümber õppida - võta julgelt ühendust ja küsi lisa või tule tutvuma meie tööga.

Ettevõtte kodulehthttp://www.hoolekandeteenused.ee

Sarnased töökuulutused:

Isiklik abistaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Lääne-Virumaa

Tähtaeg: 18.05.2024
Kliiniku juhataja - ole eestvedajaks Lääne-Virumaa suurimale hambakliinikule!
Brandem Baltic OÜ
Rakvere

Tähtaeg: 30.04.2024
Labori assistent
Töötukassa vahendatud pakkumised
Lääne-Virumaa

Tähtaeg: 30.04.2024