149
Bussijuht
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

RTX Lines OÜ

Tööülesanded

Tööd tellimus- ja regulaarvedudel (õpilased, töötajate veod).

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik

Muud nõuded

Kliendikeskset mõtteviisi ning turvalist ja säästlikku sõidustiili, vastutustundlikku suhtumist töösse ja täpsust, eesti keele oskust, kasuks tuleb suhtlustasandil inglise ja/või vene keele valdamine.

Omalt poolt pakume

Stabiilset ja püsiva sissetulekuga tööd, praktilist ametiriietust, kaasaegset sõidukiteparki ja töövahendeid, sõbralikku ja toetavat meeskonda, tööd nii regulaar - kui ka tellimusvedudel, palka alates 1450.- (bruto), Stebby spordi- ja tervisetoetust, transpordi kompensatsiooni kaugemalt tulijatele, võimalik töötada osalise tööajaga.

Kandideerimise info

Seoses suureneva töömahuga otsime oma toredasse ja tegusasse Rakvere meeskonda bussijuhte. Kui soovid liituda meie meeskonna siis saada meile oma töösoov e-postile personal@rtx.ee . Täiendav info telefonil 5282238, helistada E-R 09:00-17:00.

Tähtaeg: 11.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 1450

Asukoht

    Rakvere, Lääne-Virumaa, Eesti
    Lääne-Viru maakond, Rakvere linn

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Irene Pung
+3725282238
RTX Lines OÜ (varasemalt Rakveres tuntud ka kui Hansabuss Rakvere, kuid nüüd frantsiisit väljakasvanud oma bränd) on tunnustatud transpordipartner tellimusvedude ja töötajate vedude teenindamisel, sest oleme veendunud, et hästi planeeritud sündmus või väljasõit algab õigesti planeeritud transpordist. Pakume bussitransporti erinevateks sõitudeks nii Eesti sisesteks ja kui ka kaugemateks ekskursioonideks ja väljasõitudeks. Meil on kaasaegne bussipark, mis teeb meist kindla transpordipartneri klientidele, kes hindavad turvalist, usaldusväärset ja sõbralikku klienditeenindust. Oleme partneriks, kui reis otsustatakse ise korraldada ning vastavalt vajadusele leiame transpordiks erinevas suuruses väike- ja turismibusse. RTX-i eesmärgiks on pakkuda klientidele positiivset reisikogemust läbi kliendikeskse müügiprotsessi ning turvalise ja tõrgeteta transporditeenuse. Anname alati endast parima, et aidata kaasa kõikide väljasõitude õnnestumisele.

Ettevõtte kodulehthttp://www.bussiveod.ee

Sarnased töökuulutused:

Veokorraldaja
Ferroline Grupp OÜ
Tartu

Tähtaeg: 19.05.2024
Laotöötaja
A1M OÜ
Tartu
€ 1100
Tähtaeg: 15.05.2024
Teetööline
Terasteenus OÜ
Tartu

Tähtaeg: 17.05.2024