265
Muuga piiripunkti peaspetsialist
Töötukassa vahendatud pakkumised

Muuga piiripunkti peaspetsialist

Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

Põllumajandus- ja Toiduamet

Tööülesanded

Sinu ülesandeks on ametlike kontrollide teostamine kaupade sisseveol Muuga piiripunktis eesmärgiga vältida loomade ning loomade ja inimeste ühtsete haiguste levimist Eestisse ja Euroopa Liitu ning tagada sisseveetavate kaupade toiduohutus. Sealhulgas kontrollid kaupade vastavust saatedokumentidele, viid läbi kauba ülevaatusi ja vajadusel võtad proove.

Haridustase

rakenduskõrgharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik
  • RU, kõne: B1, kiri: B1
  • EN, kõne: B1, kiri: B1

Muud nõuded

Oled oodatud kandideerima, kui Sul on:
• kõrgharidus veterinaaria erialal
• heal tasemel arvutioskus (MS Office)
• kõrgtasemel eesti keele oskus ja EV kodakontsus

Kasuks tuleb eelnev kokkupuude riikliku järelevalve läbiviimisega, head teadmised valdkonda reguleerivast seadusandlusest, vene ja soovitavalt inglise keele oskus vähemalt kesktasemel.

Kandidaadilt ootame täpsust ja põhjalikkust ametlike kontrollide läbiviimisel ja dokumentide täitmisel. Oled hea suhtleja ka keerulistes olukordades ja oskad klientidele selgitada kehtestatud nõudeid. Oskad oma tööaega hästi planeerida ja oled valmis töötama meeskonnaliikmena.


Omalt poolt pakume

Pakume Sulle põnevat tööd - võimalust anda panus loomatervise ja heaolu ning toiduohutuse järelevalvesse. Toetame Sinu erialast arengut, saad osa inspireerivatest koolitustest ja koostöövõimalustest ning kolleegide toetusest sõbralikus ja arenevas ametis.

Meie pakkumises on ka toredad ühisüritused, sporditoetus, pikem puhkus ja tervisepäevad.

Kandideerimise info

Ametikohale kandideerimiseks saada palun oma CV ja motivatsioonikiri märksõnaga Muuga hiljemalt xx.2024 personaliotsinguportaali CV Online kaudu või e-posti aadressil konkurss@pta.agri.ee. Töökoha asukoht: Muuga piiripunkt Tööaeg: tööpäevadel 8 h ajavahemikul kell 8-18 Lisainfo: tel 505 8604, Regina Pihlakas, piirikontrolli osakonna juhataja

Tähtaeg: 10.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
  • motivatsioonikiri
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Maardu, Harjumaa, Eesti
    Harju maakond, Maardu linn

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Piret Allas
+372 5340 8588
Põllumajandus- ja Toiduamet on Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi valitsemisalas tegutsev valitsusasutus. Põllumajandus- ja Toiduametis kanname hoolt, et Eesti inimeste toidulauale jõuaks ohutu ja tervislik toit, et meie loomade heaolu ja tervis oleksid tagatud, põllud ja taimed hoitud ning et eelnimetatud valdkondades poleks rikkumisi ega pettuseid. Anname oma tegevusega märkimisväärse panuse, et Eestis toodetud toit jõuaks nii Euroopa kui maailmaturgudele ja et meie põllumeeste ja toidutootjate maine oleks usaldusväärne. Teeme tööd selle nimel, et märgata ja määrata riske ja võimalikke rikkumisi varakult ning seeläbi neid pigem ennetada, et üldised arusaamad saaksid paraneda tarbija on teadlikum ja nõudlikum ning tootja kannab oma vastutust paremini. Meie väärtused: PÄDEV, TOETAV, AVATUD

Ettevõtte kodulehthttps://pta.agri.ee/

Sarnased töökuulutused:

Kinnisvara assistent
Scandi.ee
Tallinn
€ 1300 – 3800
Tähtaeg: 27.04.2024
Klienditoe spetsialist
LHV Pank AS
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024
TOLLISPETSIALIST
Maksu- ja Tolliamet
Eesti
€ 1700 – 1800
Tähtaeg: 06.05.2024