1880
Tallinna Sadam AS
Vahetuse ülem
Tallinna Sadam AS
Tallinna Sadam AS

Vahetuse ülem

Tallinna Sadam AS

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on rakenduslik kõrgharidus merenduse alal. Oled töötanud vähemalt 3 aastat meretranspordi ettevõttes ning sul on 500-se ja suurema kogumahutavusega laeva vahitüürimehe diplom. Sa oskad vähemalt kesktasemel eesti ja inglise keelt ning Sul on tööülesannete täitmiseks vajalik arvuti kasutamise oskus. Oled iseseisev ja täpne, lahendustele orienteeritud ja kiire reageerimisvõimega.


Tööülesannete kirjeldus

Vahetuse ülema peamiseks tööülesandeks on laevaliikluse juhtimine ja ohutuse tagamine Muuga sadamas vastavalt meresõiduohutuse seadusele. Lisaks on Sinu ülesandeks oma vahetuse vältel osakonna vahetustöötajate operatiivne juhtimine.

Omalt poolt pakume

Pakume Sulle vastutusrikast tööd ja huvitavaid väljakutseid meie suurima kaubasadama laevaliikluse juhtimisel. Sul võimalus teha koostööd oma ala professionaalidega Eesti mainekas börsiettevõttes. Lisaks tasule ootavad Sind muud hüved (sh. talvepuhkus, sportimise soodustus, ühistegevused) toredad ja sõbralikud inimesed ning erialane areng ja koolitused.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Maardu, Harjumaa, Eesti
    Muuga sadam, Maardu tee 57

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Heimo Trave
+372 5695 8528
AS Tallinna Sadam on börsiettevõte, millel on oluline roll Eesti transpordisüsteemis ja majanduses. Tallinna Sadama grupi tegevused jagunevad peamiselt kauba- ja reisijateäri, laevanduse ja kinnisvaraarenduse vahel. Meie visioon on saada Läänemere uuendusmeelseimaks sadamaks luues klientidele parima keskkonna ja võimalused arenguks. Me väärtustame avatust, nutikust ja usaldusväärsust.


Ettevõtte kodulehthttp://www.ts.ee

Sarnased töökuulutused:

Kõnekeskuse konsultant
Telia Eesti AS
Tallinn

Tähtaeg: 03.05.2024
Klienditoe spetsialist
LHV Pank AS
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024
Teenuste konsultant
Sotsiaalkindlustusamet
Tallinn
€ 1800
Tähtaeg: 06.05.2024