465
Tugiisik
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Erivajadusega lapsele

Tööandja nimi

Sihtasutus Eesti Agrenska Fond

Tööülesanded

Puudega lapsele toe, juhendamise, hoolduse ja järelevalve pakkumine suviste ööpäevaringse lapsehoiuteenuse pakkumise raames.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • RU, kõne: B2, kiri: B2

Muud nõuded

Ootused kandidaadile: kehtiv tervisetõend, mis lubab töötada kokkupuutel inimestega; eesti keele ja/või vene keele oskus; soov töötada laste ja/või noortega; usaldusväärne; elurõõmus, positiivse mõttelaadiga; hea suhtleja; hea pingetaluvusega; empaatiavõimega; paindlik, loov; hea koostöövõimega; valmisolek füüsiliselt aktiivse lapsega tegelemine; kasuks tuleb eelnev kogemus puuetega lastega, kuid ka üldisem hooldustöö või lapsehoidmise kogemus.

Omalt poolt pakume

2024. a suvel pakume kuuel nädalal erivajadustega lastele ööpäevaringset lapsehoiuteenust Tammistu perekeskuses, töötamine töövõtulepingu alusel, toitlustamine ja soovi korral transport (esmaspäeval Tartust ja reedel Tartusse) tööandja poolt.

Kandideerimise info

Töötajaga sõlmitakse töövõtuleping; sobiv üliõpilastele, põhitöö kõrvaltegevusena. Erivajadustega lastega töötamise kogemus on soovituslik, kuid kogemuse puudumine ei ole takistuseks, kui on soov ja valmisolek eriliste lastega töötamiseks. www.agrenska.ee; https://www.facebook.com/EestiAgrenskaFond.

Tähtaeg: 12.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajaline

Vajalikud dokumendid

  • CV
BrutokuupalkBruto kuus  € 400

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tartu maakond, Tartu linn

Tööaeg

  • Osaline tööaeg
Kontaktisik
Anne Vällmann
+37253637175
Pakume sotsiaalteenuseid raske ja sügava puudega lastele, noortele ja täiskasvanutele ning nende peredele: lapsehoiu- ja tugiisikuteenust, erihoolekandeteenuseid ja rehabilitatsiooniteenuseid.

Ettevõtte kodulehthttp://agrenska.ee

Sarnased töökuulutused:

Laotöötaja
A1M OÜ
Tartu
€ 1100
Tähtaeg: 15.05.2024
Vastuvõtu administraator
V SpaaHotell OÜ
Tartu

Tähtaeg: 16.05.2024
Inkassaator
Brink’s Baltics
Tartu

Tähtaeg: 26.05.2024