371
Lasteaiaõpetaja
Tallinna Virmalise Lasteaed
Lasteaiaõpetaja
Tallinna Virmalise Lasteaed

Ootused kandidaadile

Oled positiivne, hea suhtleja ja armastad lastega mängimist. Eesti keele oskus C 1 tasemel; väga hea arusaamine tööeetikast ja töökultuuris; kõrgharidus (võib olla omandamisel) ja pedagoogilised kompetentsid.

Tööülesannete kirjeldus

 Sinu ülesanneteks on õppe- ja kasvatustegevuste planeerimine, läbiviimine, analüüsimine ja vastavasisulise dokumentatsiooni täitmine; lapsele eakohase, turvalise, mängulise ja arendava kasvukeskkonna loomine; lastes huvi tekitamine ümbritseva suhtes läbi mänguliste ja lastesõbralike tegevuste; meeskonnatöös osalemine; lapse tervise edendamine ja toetamine; lapsevanemate nõustamine ja suhtlemine.

Omalt poolt pakume

Sõbralikku väikest, ettevõtlikku ja abivalmis kollektiivi. Maja poolset mentorit alustavale töötajale; ühisüritusi, liikuvat tööd palju värskes õhus viibimisega; õueriietust; erialaseid enesetäiendusi; töö graafiku alusel; puhkus 42 kalendripäeva; täiskoormusega töö.
Брутто-зарплата в месяцБрутто/мес.От  € 1820

Место работы

    Tallinn, Harjumaa, Эстония
    Virmalise 24

Тип работы

  • Полный рабочий день
  • Гибкий график

Навыки:

 Lastega töötamine meeskonnatöö õpetamine Algatusvõimelisus
Контактное лицо
Kaidi Pugatšev
53285361
Tallinna Virmalise Lasteaed asub kesklinnas Uue Maailma piirkonnas.
Meil on kaks maja ja kokku neli rühma. 
Tallina Virmalise Lasteaia missioonIiks on, et iga meie lasteaia lapse lapsepõlv oleks põnev olemise, otsimise ja maailma tundmaõppimise aeg.
Iga laps on ainulaadne ja aktiivne õppija: uudishimulik, võimekas ja intelligentne isiksus. Üheskoos tegutsedes loome õpikeskkonna, kus iga laps saab toimetada talle omases rütmis ja sobivat õppimisstiili kasutades. Laps on ise oma õppeprotsessi kujundaja. Tunnustame iga lapse ainulaadsust, laste erinevaid emotsionaalseid, füüsilisi, sotsiaalseid ja kognitiivseid vajadusi. Väärtustame lapsepõlve olemust. Koos töös lapsevanemate ja Uue Maailma kogukonnaga loome lapsele koduse ja looduslähedase keskkonna, anname väärtused edaspidiseks eluks. Püüame oma lasteaias pakkuda lapsele rahulikku mängu- ja tegutsemisaega koos kaaslaste ja vanematega.


Вебсайт компанииhttps://www.tallinn.ee/et/virmalise-lasteaed

Похожие объявления о вакансиях

Õpetaja
Tallinna Padriku Lasteaed
Tallinn
€ 1820
Срок: 12.07.2024
Lasteaiaõpetaja
Lasteaed Ojake
Tallinn
€ 1820 – 2000
Срок: 11.07.2024
Lasteaiaõpetaja
Tallinna Linnupesa Lasteaed
Tallinn
€ 1820 – 1820
Срок: 28.06.2024